Forenede Danske Motorejere
er trætte af at være danske

Vil skifte Dannebrog ud med jomfru Maria

Forkortelser kan gå så længe i omløb, at de mister deres tydning. FDM, som en sammenslutning kalder sig til daglig, har helt glemt, at bogstaverne egentlig står for Forenede Danske Motorejere.

Nu er foreningen blevet træt af at være dansk. Dens talsmand til morgen i Radioavisen mente, at de forskellige skilte på bilerne med DK for Danmark og danske flag er alt for svære at finde ud af og nogle ulovlige.

Foreningen vil i stedet have EU-nummerplader lige som Tyskland og nu også Italien. Dannebrog skal skiftes ud med jomfru Marias blå farve og tolv stjerner, som EUs flertal af katolikker har gjort til kendemærke.

EU-mærket på nummerpladerne er i øvrigt falske. Den katolske kirke har overført ord i Johannes Åbenbaring om en himmeldronning, som har tolv stjerner som bomærke, til jomfru Maria, der intet har med himmeldronningen at gøre og er kommet lige så uskyldigt til sine stjerner som sit berømte svangerskab.

Når Forenede Danske Motorejere på sine medlemmers vegne går med på den EU-propaganda, som nummerpladerne er, skyldes det, at de danske nummerplader går frem efter alfabetet og nærmer sig det sidste bogstav. I stedet for at vende bunken, skal vi ifølge den udanske motorejer-forening have nummerplader, der tvinger tilhængere af EU såvel som modstandere til at skilte med en union, der ikke bare vil forene motorejerne, men også de europæiske stater.

EU-stjernerne på nummerpladerne har ingen som helst grund i noget, der har med trafik eller køretøjs-genkendelse at gøre. De gule stjerner på den blå bund har kun til formål at tvangs-indstille sindene på Europas Forenede Stater. Er man i tvivl, kan man læse EUs direktiv om de fælles, rødbedefarvede EU-pas. Her siges det udtrykkeligt, at de fælles pas indføres for psykologisk at fremme unionsborgerskabet.

Det er kommet på mode at tale om Danmarks fjerde EU-forbehold, imod unionsborgerskab, som værende forsvundet ved gennemførelsen af EUs seneste grundlov, Amsterdam-traktaten. I hvert fald har Forenede Danske Motorejere ikke til hensigt at agte det, som folketingets altovervejende flertal og det danske folk har vedtaget ved en folkeafstemning.

Selvfølgelig melder modstandere af unions-væksten sig ud af FDM, når foreningen spænder sig for tvangs-psykologiens vogn. Men det burde være endnu mere selvfølgeligt, at også EU-tilhængere stryger medlemsskabet for at vise, at de mener det alvorligt, når både folketingets og folkets flertal har indgået en aftale.

© Poul Erik Søe 29. september 1999

Gengivelse af artikler fra enmandsavisen er tilladt, når kilden oplyses.

Enmandsavisens forside